KEUNTUNGAN

Sapa kita

  • /about-us/
ab_ic.png

Nyedhiyakake produk berkualitas lan solusi profesional

Trump Eco Technology Co., Ltd. minangka perusahaan gedhe sing melu riset, produksi lan penjualan bahan geosintetik lan bahan anti banyu makromolekul. Perusahaan wiwit nyediakake solusi anti banyu wiwit taun 1983 lan miwiti nggawe solusi anti banyu dhewe wiwit taun 2001. Kanthi modal terdaftar US $ 15 juta lan sawise luwih saka 30 taun pembangunan, perusahaan kasebut duwe tim panelitian ilmiah sing kuwat.

  • 15.000 sqmArea Pabrik
  • $ 15 YutaCaptal Kadhaptar
  • 1000 +Proyek rampung
  • 1983Madeg

Panjaluk Sampel Gratis

Minangka produsen profesional lan wis nindakake ing industri anti banyu luwih saka 35 taun, kita nyedhiyakake "sampel gratis"