Lapisan akuakultur

Lamaran Lapisan akuakultur

Panganggone produk: HDPE geomembrane, 1.5mm

HDPE geomembrane digunakake kanthi akeh ing budidaya budidaya, irigasi pertanian lan selokan. Proyek pencegahan penyebaran bendungan Lake. Kinerja anti banyu sing tahan banyu, resistensi cuaca, resistensi korosi entuk kepuasan lan pangenalan kabeh pelanggan