Budaya Bhineka

Kita wis nglumpukake ing industri sajrone 38 taun. Apa sing ndhukung pembangunan lan kemajuan kita? Iki minangka kekuatan spiritual sing wani lan kapercayan lan praktik inovasi sing terus-terusan. Ora bisa dipungkiri manawa kita duwe peralatan lan cara manajemen sing canggih, nanging kekuwatan utama sing digawe dening presipitasi budaya sing ora katon iki minangka sumber sukses.

Kangge, minangka perusahaan macem-macem lan macem-macem budaya, kita ngerti manawa pembangunan berkelanjutan mbutuhake dedikasi jangka panjang lan tanggung jawab kolektif saka aspek ekonomi, lingkungan lan sosial

Tanggung jawab sosial

Nalika ngadhepi polusi lingkungan sing saya akeh, kita duwe komitmen kanggo pengembangan lan inovasi bahan ramah lingkungan. Ayo proyek nggunakake bahan sing luwih ramah lingkungan utawa nggedhekake sumber daya sing bisa didaur maneh.

Wutah karyawan

Ayo saben karyawan kerja kanthi semangat, seneng industri lan jabatan kita, lan terus nganyari katrampilan lan pengetahuane. Ayo saben karyawan dadi ahli ing jabatane. Ayo karyawan nuduhake asil pangembangan perusahaan karo kulawarga lan anake. Kita kaluwarga gedhe.

Filsafat pembangunan

Ayo pelanggan entuk produk sing luwih larang, karyawan entuk pangembangan sing luwih janjeni, nggawe masyarakat luwih ramah lingkungan, lan supaya para pemasok nambah lan nambah. Pelanggan, karyawan, panyedhiya lan masarakat padha bebarengan kanggo pembangunan berkelanjutan.