Sejarah Kamulyan

1983

26

Madeg perusahaan dagang kanggo bahan anti banyu.

1984

25

Tim instalasi lan pangopènan anti banyu ditetepake.

1986

24

Nggawe tim riset lan pangembangan material.

1988

23

Ngrampungake 32 proyek rekayasa anti banyu.

1990

22

Miwiti nindakake proyek anti-kebocoran ing industri akuakultur.

1993

21

Miwiti nindakake proyek teknik lingkungan pertambangan.

1995

20

Miwiti nindakake proyek anti banyu kanggo rekayasa trowongan.

1998

19

Wiwit nindakake karya anti banyu kanggo proyek TPA.

2001

18

Didhaptar ulang minangka produsen bahan polimer.

2002

17

Kualifikasi bangunan anti banyu sing dianugerahi.

2003

16

Jalur produksi roll membran PVC jembaré 2 m.

2005

15

8m jembaré produksi HDPE geomemrbrane.

2008

14

Pabrik kasebut dirusak dening gempa bumi WenChuan.

2010

13

Mbangun maneh pabrik anyar, 15000 sqm.

2013

12

Nggawe laboratorium tes dhewe.

2014

11

Tuku kantor anyar, 700sqm.

2015

10

Nggawe piranti lunak kanggo manajemen penjualan geomembrane.

2016

9

Membran lebar 7m nyebarke garis prodhuksi. Kapasitas 3 yuta meter persegi saben taun.

2016

8

Kualifikasi anti banyu tingkat pertama sing dianugerahi.

2016

7

Baris produksi PVC & TPO sing dikuatake wiwit digunakake, kapasitas 2 yuta meter persegi saben taun.

2017

6

3m jembar peralatan produksi gulungan anti banyu aspal jembaré ora wiwit diwiwiti operasi, kapasitas 2 yuta meter persegi saben taun

2018

5

Kualifikasi perlindungan lingkungan sing dianugerahi.

2019

4

Lisensi bisnis sing dianyari, modal terdaftar $ 15 yuta.

2020

3

Dianugerahi Kualifikasi Manajemen Mutu ISO9001: 2015.

2020

2

ISO40051 sing dianugerahi: Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Kerja 2018.

2020

1

Dianugerahi Kualifikasi Lingkungan ISO14001: 2015.