HDPE 40mil-1.0mm

  • HDPE 40mil-1.0mm

    HDPE 40mil-1.0mm

    Umur dawa ing layanan.

    Anggota kulawarga poliethelin sing paling tahan kimia amarga konfigurasi kandhel.
    Lapangan dilas nganggo las irisan panas lan las ekstrusi. Las kualitas pabrik iki sejatine luwih kuat tinimbang lembaran kasebut dhewe.

    Kapabilitas pengujian QC-QA paling apik ing pasar.

    Ora prelu nutupi liner amarga stabil UV = hemat biaya.

    Kasedhiya ing gulung lan kasedhiya kanthi ukuran beda-beda wiwit 20 nganti 80 mil gumantung karo sarat sampeyan.