Proyek TPA

Lamaran Proyek akuakultur

Panganggone produk: HDPE geomembrane, 1.5mm

Meter kothak: 15000 meter persegi

HDPE geomembrane digunakake kanthi akeh ing budidaya budidaya, irigasi pertanian lan selokan. Proyek pencegahan penyebaran bendungan Lake. Kinerja anti banyu sing tahan banyu, resistensi cuaca, resistensi korosi entuk kepuasan lan pangenalan kabeh pelanggan

Deleng rincian liyane babagan proyek iki kanthi ngetutake gambar