Ringkesan

Katrangan Singkat

Trump Eco Technology Co., Ltd. minangka perusahaan gedhe sing melu riset, produksi lan penjualan bahan geosintetik lan bahan anti banyu makromolekul. Perusahaan wiwit nyediakake solusi anti banyu wiwit taun 1983 lan miwiti nggawe solusi anti banyu dhewe wiwit taun 2001. Kanthi modal terdaftar US $ 15 juta lan sawise luwih saka 30 taun pembangunan, perusahaan kasebut duwe tim panelitian ilmiah sing kuwat, prasarana produksi lan proses produksi sing canggih, ketat sistem manajemen mutu lan sistem kontrol biaya canggih. Kabeh produk tundhuk karo standar ASTM, GRI, CE lan internasional liyane.

Produk kualitas kasebut utamane kalebu geomembran HDPE, membran PVC, membran TPO, geotextile lan bahan anti banyu liyane. Produk kasebut akeh digunakake ing akuakultur, TPA, penambangan, konservasi banyu, bangunan anti banyu lan proyek anti banyu liyane. Kita wis nggawe reputasi lan entuk kapercayan para pelanggan kanthi terus-terusan nyedhiyakake barang-barang berkualitas.

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nglumpukake ilmu produk sing luar biasa. Kita bisa ngewangi sampeyan karo saran profesional lan menehi solusi sing bener kanggo proyek sampeyan sing kudu rampung wektu.

about us 2

Daya Saing

Wiwit

Nyedhiyakake solusi anti banyu wiwit taun 1983.

$ yuta +

Luwih saka 15 yuta modal terdaftar

Area Pabrik

+

Proyek rampung

Sampeyan lagi kerja bareng karo tim profesional

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap