Produk

  • HDPE Geomembrane (High-Density Polyethylene)

    HDPE Geomembrane (Polyethylene Kapadhetan Dhuwur)

    Anggota kulawarga poliethelin sing paling tahan kimia amarga konfigurasi kandhel.

    Lapangan dilas nganggo las irisan panas lan las ekstrusi. Las kualitas pabrik iki sejatine luwih kuat tinimbang lembaran kasebut dhewe.

    Kapabilitas pengujian QC-QA paling apik ing pasar.

    Ora prelu nutupi liner amarga stabil UV = hemat biaya.

    Kasedhiya ing gulung lan kasedhiya kanthi ukuran beda-beda wiwit 30 nganti 80 mil gumantung karo sarat sampeyan.

  • HDPE 40mil-1.0mm

    HDPE 40mil-1.0mm

    Umur dawa ing layanan.

    Anggota kulawarga poliethelin sing paling tahan kimia amarga konfigurasi kandhel.
    Lapangan dilas nganggo las irisan panas lan las ekstrusi. Las kualitas pabrik iki sejatine luwih kuat tinimbang lembaran kasebut dhewe.

    Kapabilitas pengujian QC-QA paling apik ing pasar.

    Ora prelu nutupi liner amarga stabil UV = hemat biaya.

    Kasedhiya ing gulung lan kasedhiya kanthi ukuran beda-beda wiwit 20 nganti 80 mil gumantung karo sarat sampeyan.

  • HDPE 50mil 1.2mm

    HDPE 50mil 1.2mm

    Umur dawa ing layanan.

    Anggota kulawarga poliethelin sing paling tahan kimia amarga konfigurasi kandhel.
    Lapangan dilas nganggo las irisan panas lan las ekstrusi. Las kualitas pabrik iki sejatine luwih kuat tinimbang lembaran kasebut dhewe.

    Kapabilitas pengujian QC-QA paling apik ing pasar.

    Ora prelu nutupi liner amarga stabil UV = hemat biaya.

    Kasedhiya ing gulung lan kasedhiya kanthi ukuran beda-beda wiwit 20 nganti 80 mil gumantung karo sarat sampeyan.

  • HDPE 60mil 1.5mm

    HDPE 60mil 1.5mm

    Umur dawa ing layanan.

    Anggota kulawarga poliethelin sing paling tahan kimia amarga konfigurasi kandhel.
    Lapangan dilas nganggo las irisan panas lan las ekstrusi. Las kualitas pabrik iki sejatine luwih kuat tinimbang lembaran kasebut dhewe.

    Kapabilitas pengujian QC-QA paling apik ing pasar.

    Ora prelu nutupi liner amarga stabil UV = hemat biaya.

    Kasedhiya ing gulung lan kasedhiya kanthi ukuran beda-beda wiwit 20 nganti 80 mil gumantung karo sarat sampeyan.

  • HDPE 80mil 2.0mm

    HDPE 80mil 2.0mm

    Umur dawa ing layanan.

    Anggota kulawarga poliethelin sing paling tahan kimia amarga konfigurasi kandhel.
    Lapangan dilas nganggo las irisan panas lan las ekstrusi. Las kualitas pabrik iki sejatine luwih kuat tinimbang lembaran kasebut dhewe.

    Kapabilitas pengujian QC-QA paling apik ing pasar.

    Ora prelu nutupi liner amarga stabil UV = hemat biaya.

    Kasedhiya ing gulung lan kasedhiya kanthi ukuran beda-beda wiwit 20 nganti 80 mil gumantung karo sarat sampeyan.

  • Peel&Stick (self-adhesive)

    Peel & Stick (perekat dhewe)

    Kekuwatan tarik sing kuat, elongasi dhuwur, stabilitas dimensi sing apik sawise perawatan panas.

    Keluwesan sing apik banget ing suhu sithik, resistensi banget kanggo suhu sithik lan dhuwur.

    Resistensi banget kanggo dampak lan perforasi.

    Resistensi banget kanggo etching kimia.

    Fireproof: membran langsung dipateni sawise adoh saka sumber geni.

    Adhesi kuat menyang landasan: konstruksi gampang lan cepet tanpa polusi.

    Resistensi banget kanggo umur tuwa, umur dawa.

    Umur layanan: luwih saka 20 taun minangka bahan anti banyu ing atap, luwih saka 50 taun yen digunakake ing banyu anti banyu ing jero lemah.

    Proyek ndandani: Mung ndandani panggonan sing rusak lan nyuda biaya perbaikan.

    Kasedhiya macem-macem warna.

  • TPO geomembrane

    TPO geomembrane

    Kemudahan nyetak utawa mbentuk.

    Durabilitas ing kabeh kahanan lingkungan.

    Kekuwatan mekanik lan kenceng banget.

    Kekuwatan lan elongasi luh sing apik banget.

    Resistensi abrasi banget.

    Alangan sing apik kanggo kelembapan.

    Tahan UV sing apik banget.

    Properti impermeable apik banget.

  • EPDM Geomembrane

    EPDM Geomembrane

    Gampang dipasang nganggo piso lan caulking gun kanthi nonprofesional.

    EPDM minangka salah sawijining geomembran paling fleksibel ing industri kasebut, lan njaga karet kaya fleksibilitas sanajan ing mangsa adhem ekstrem -500 Celcius.

    Kasedhiya garansi 25 taun (paling kuat ing bisnis).

    Kasedhiya kanthi 45 mil lan 60 mil lan kanthi macem-macem jembar (5'-50 ") lan dawa (50'-200").

  • PVC Geomembrane (Polyvinyl Chloride)

    PVC Geomembrane (Polivinil Klorida)

    Ngidini jangkoan subgrade sing cepet.

    Wedge sing dipasang ing situs kanggo jahitan kualitas pabrik.

    Fleksibilitas sing dhuwur ngidini panggunaan ing kahanan sing akeh banget, mbatesi risiko instalasi.

    Sangat awet lan nyelehake ing lemah kanthi kulit sing kenceng.

    Perbaikan cilik bisa ditindakake dening kontraktor yen kru instalasi wis rampung kerja lan de-mobbed.

    Kasedhiya kanthi 30, 40, 50 lan 60 mil.

  • EVA   (Ethylene-vinyl acetate (EVA)

    EVA (Etilena-vinil asetat (EVA)

    Konstruksi sing gampang, gampang ngelas.

    Tangguh banget, tahan cuaca, tahan suhu sithik.

    Struktur gelembung independen, tingkat panyerepan banyu permukaan sing kurang, lan permeabilitas sing apik.

    Tahan korosi tumrap pelarut organik kayata asam, alkali, uyah, minyak, lsp.

    Kinerja anti-rembesan sing apik lan properti penghalang sing dhuwur.