Geomembrane Adhesive dhewe

  • Peel&Stick (self-adhesive)

    Peel & Stick (perekat dhewe)

    Kekuwatan tarik sing kuat, elongasi dhuwur, stabilitas dimensi sing apik sawise perawatan panas.

    Keluwesan sing apik banget ing suhu sithik, resistensi banget kanggo suhu sithik lan dhuwur.

    Resistensi banget kanggo dampak lan perforasi.

    Resistensi banget kanggo etching kimia.

    Fireproof: membran langsung dipateni sawise adoh saka sumber geni.

    Adhesi kuat menyang landasan: konstruksi gampang lan cepet tanpa polusi.

    Resistensi banget kanggo umur tuwa, umur dawa.

    Umur layanan: luwih saka 20 taun minangka bahan anti banyu ing atap, luwih saka 50 taun yen digunakake ing banyu anti banyu ing jero lemah.

    Proyek ndandani: Mung ndandani panggonan sing rusak lan nyuda biaya perbaikan.

    Kasedhiya macem-macem warna.