TPO Geomembranes

  • TPO geomembrane

    TPO geomembrane

    Kemudahan nyetak utawa mbentuk.

    Durabilitas ing kabeh kahanan lingkungan.

    Kekuwatan mekanik lan kenceng banget.

    Kekuwatan lan elongasi luh sing apik banget.

    Resistensi abrasi banget.

    Alangan sing apik kanggo kelembapan.

    Tahan UV sing apik banget.

    Properti impermeable apik banget.