Nilai

Jaminan rega

Ing kegiatan komersial, ora ana sing bisa nahan godaan kualitas tinggi lan regane murah. Iki sejatine minangka proposisi sing kontradiktif, nanging untung yen kita bisa ngetrapake proposisi lawas iki, supaya para pelanggan bisa entuk kualitas lan rega murah. produk Amarga kita mbayar manungsa waé kanggo saben faktor sing mengaruhi rega. Liwat peningkatan katrampilan, perbaikan alat, lan perbaikan manajemen, kita nggawe kombinasi rega lan kualitas sing sampurna. Ora ana rega sing luwih dhuwur, mung regane luwih dhuwur lan layanan sing luwih apik.

Jaminan Kualitas

Kualitas minangka kekuwatan utama kanggo prestasi, lan jaminan dhasar kanggo kepercayaan para pelanggan. Wiwit didegake, kita wis sesuai karo manajemen mutu paling ketat kanggo ngontrol lingkungan produksi kayata bahan baku, peralatan produksi, proses produksi, inspeksi produk rampung, kemasan lan transportasi. Kanggo produk ekspor, kita bakal ngetutake standar internasional lan regional industri kanggo produksi lan manajemen. Standar kita yaiku: ASTM, CE FRI, lsp