FAQ

Apa kaluwihan sampeyan?

Keuntungan utama kita yaiku rega kompetitif. Kualitas lan kapasitas.

Pira taun sampeyan ing bidang iki?

Kita wis nyediakake solusi anti banyu wiwit taun 1983 lan manufaktur bahan anti banyu geosynthet & macromolecule wiwit taun 2001

Apa produk sing bisa diwenehake?

Gulung membran TPO geomembran HDPE, gulung membran PVC, gulung membran EPDM tekstil lan aksesoris liyane kayata pojok njero lan pojok njaba

Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

Ya, kita nyedhiyakake conto gratis.

Apa sampeyan mbayar conto? 

Kita nyedhiyakake lan ngirim conto kanthi gratis.

Apa sampeyan bisa ngasilake miturut syarat pelanggan? 

Mesthi, kita bisa lan nggawe kustomisasi miturut kebutuhan pelanggan.

 Kepiye aku bisa dipercaya kualitas sampeyan?

1. Kita ngasilake 100% kanggo spesifikasi pelanggan;

2. Kita tundhuk karo standar ASTM & CE;

3.Kita wis mantep sistem kontrol kualitas lan nyoba lan mriksa produk sadurunge dikirim.

 Apa rega sampeyan kompetitif?  

Kita bangga karo rega kompetitif sing cocog karo kualitas unggul sing diwenehake kanggo para klien.

Suwene kiriman sampeyan?

Umume, butuh 2-5 dina sawise setoran dikonfirmasi

Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

Sugeng rawuh ing pabrik. Nanging, saiki amarga COVID-19, kita nawakake tur online ing pabrik.